Examenreglement IGP (per 1-1-2019)

IGP

Onderstaande link verwijst naar het Nederlandstalige reglement van IGP.

examenreglement-nederlandse-vertaling-igp-1-januari-2019-versie-2018-5

Geplaatst in Nieuws | Reageren uitgeschakeld

Dag van de Hond bij kgp Bronseim

Dag van de Hond 2018

27 mei 2018

Tijdens de Dag van de Hond kan iedereen, met of zonder hond, op tientallen plaatsen in het land kennis maken met demonstraties en activiteiten op het gebied van (ras)honden en allerlei vormen van hondensport. kgp Bronsheim is een van de deelnemende kringgroepen. Tijdens deze dag zetten de deelnemende kynologenclubs, hondensportverenigingen en rasverenigingen gezamenlijk hun poorten open voor het publiek.

De achtste Dag van de Hond is op zondag 27 mei 2018 met als thema ‘Sport & Spel’. Tijdens de Dag van de Hond kan iedereen, met of zonder hond, op meer dan 40 plaatsen in het land terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten op het gebied van (ras)honden en allerlei vormen van hondensport. Tijdens deze dag zetten de deelnemende kynologenclubs, hondensportverenigingen en rasverenigingen gezamenlijk hun poorten open voor het publiek.

Doel van de Dag van de Hond is het publiek, met of zonder hond, kennis laten maken met alle leuke, gezonde en leerzame activiteiten die er met een hond gedaan kunnen worden.

De Raad van Beheer, de overkoepelende organisatie op het gebied van (ras)honden en hondensport in Nederland, is initiatiefnemer van de landelijke ‘Dag van de Hond’.

Op de website www.dagvandehond.nl vind je een overzicht van alle deelnemende locaties.

Geplaatst in Nieuws | Reageren uitgeschakeld

IPO wordt IGP

IPO wordt IGP

Beste kringgroepen en VDH leden, Zoals wellicht bekend zal per 1 januari 2019 IPO worden vervangen door IGP (Internationale Gebrauchshunde Prüfungsordnung). Het Provinciaal Bestuur organiseert op zaterdag 19 mei een informatiemiddag waar keurmeester Wim van Dijk een presentatie en uitleg zal geven over de veranderingen in dit regelement.   Deze info-middag is gratis toegankelijk voor VDH leden. De presentatie wordt gehouden in de kantine van:

Kringgroep Midden Limburg Maalbroek 203

6042 KM ROERMOND

 

op zaterdag 19 mei om 13.00 uur. I.v.m. de beperkte ruimte dienen belangstellenden zich vooraf aan te melden bij het secretariaat van de Provincie. Kringgroepen kunnen meerdere leden tegelijk aanmelden, met vermelding van de namen en de VDH lidnummers . Aanmeldingen dienen uiterlijk vrijdag 11 mei binnen te zijn. Toegang tot deze presentatie is gratis, na aanmelding en op vertoon van een geldig VDH lidmaatschapsbewijs.

examenreglement-nederlandse-vertaling-igp-1-januari-2019-versie-2018-5

 

Geplaatst in Nieuws | Reageren uitgeschakeld